Runontapaiset kirjoitelmat

9. toukokuuta 2018

Tänään on hyvä päivä=)

Suomi veti Norjaa pataan jääkiekossa 7 - 0. Isot on numerot, kolme peliä ja 23 tehtyä maalia, kaksi päästettyä. Aika huikea alku, hienoa!! Satuin jopa näkemään kolme maalia kun välillä peliä seurasin.

Saara aaltoili itsensä finaaliin, hienoa sekin. Sen verran vilkuilin tätäkin että alkoi se lopputulos kiinnostaa ja kukuin puolille öin. Vähän nostatti jännitystä vaan yhdeksäntenä kymmenestä tuli se odotettu Finland!! Itse biisi on hieman erillainen kuin monella muulla, siinä on selvä edm-poljento mikä lienee tuova sille ääniä jatkossakin (ja uudelleenmiksauksia Dj:en käsissä). Ja kertsi on korvamadon tapainen. Ainoa mitä ihmettelen on ne taustalaulajien/tanssijoiden vermeet - ihme harmaata natsikamaa mustilla rähinäremmeilllä;O
Levykauppa X ilmoitti että tilaamani Vesala -cd on ilmantunut joten täytyypä hakea pois. Kesti vähän ennen kuin sain hankittua, levy kun tuli jo kaksi vuotta sitten;D Hätäilemällä ei tule kuin kusipäisiä kakaroita, ehdin kuitenkin ennen kuin uusi tulee!! Olen alkanut ostelemaan silloin tällöin noita cd-levyjä, taas. Hankkiuduin niistä nimittäin eroon kun sain koneen ja suoratoistopalvelut, tuumasin että mitäs niillä, kalliitakin ovat. Vaan on joitakin levyjä joita on kiva hiplata ja sit muutamia ihan kannatuksen vuoksi. Sekä onhan niissä se vara et jos kone tilttaa niin voi mutsin vanhaan cd-mankkaan laittaa rokit soimaan=)

Viikonloppuna törmäsin vanhaan tuttuun, oli kihlattunsa kanssa lomailemassa entisessä kotikaupungissaan. Mun luona sitten kikatettiin vanhoja. Oikein mukavaa, terkut S&S sinne Seinäjojelle jos satutte lukemaan.

Aurinko rällöttää, tulee nätti päivä, taitaa olla teepaitakeli vallan.
 Hyvää päivää sinne jonnekin myös teille,


Sus'


P.s. Arkeilija hautoi ajatuksissaan sarkasmia ja poimin sieltä sanan sarkasti eli sarkastinen henkilö. Keksin heti vuorosanat: -Nyt tarkasti, sanoi Sarkasti itselleen, ettei mene vittuilun piikkiin.... .

6 kommenttia:

 1. Jee, tämä on hyvä päivä, kesä!!

  Tuosta sarkasmista tuli mieleen runo viimeisimmästä kirjastani Vanhat poikaystävät:

  KUN KOHTASIN ÄLYKKÄÄN IHMISEN


  sanot vittuilua sarkasmiksi
  ilkeys on sinulle
  ironiaa
  sanot ettei
  minulla
  todellakaan
  ole huumorintajua
  että en ymmärrä
  en ymmärrä
  mutta tiedän
  että tulen toimeen ilman sinua
  ilman viiltävää älyäsi
  joka niittää, niittää, niittää
  vuotavia haavoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavan oivaltava teksti joka joskus niiiiin omakohtainen kun alkaa viisastelemaan mutta oikeasti vain viiltää=( Onneksi huonoista tavoista voi poisoppia.

   Unohdin mainita että tänään on hyvä päivä myös siksi että vuokraemäntä oli heittämässä kassillista kirjoja paperinkeräykseen, otin itselle lukuun kuusi ja loput 15 vien lahjoituksena kirpparille. Pelastus=)

   Poista
 2. Ihana vuokraemäntä!
  Ai niin unohtui kehua, että tuo Sarkasti-sana on just hyvä.

  Joo, minäkin olen opetellut pois tuosta liiasta "älykkyydestä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkeilja tuumasi että se on parepi kuin alkuperäinen sarkastaja mitä aikoi käyttää.
   Olisiko se sitten kettuileva hkl-n tarkastaja, sakko pienenisi jos kuuntelisi sarmasmia viisi minsaa? Thinktank iskee kuin sata volttia...hihiii

   Poista
 3. Oikein hyvä päivä onkin. Olen klapikoneen kuljettajana tuolla pihalla :)

  Jääkiekkoa ja euroviisurääkyjiä en harrasta mutta tiesitkö, että tänään on Eurooppa-päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta oli eurooppapäivä, vietin viime yönä avaruusyön eli eurooppapäivä on sopiva laskeutuminen....

   Poista

Jätä puumerkki.. .