Runontapaiset kirjoitelmat

15. toukokuuta 2018

Puistokalja (+khXII)

Inspiroiduin säästä ja otin kesän ensimmäisen puistokaljan eli viltti reppuun ja divarista pari Aku Ankka-albumia sekä kaupasta olutta. Tämä se on mukavaa=) Puistoissa tapaa kaikenlaista porukkaa, eilenkin liikkeellä oli kaikenmaailman hörhöjä, tuttuja joita ei ole nähnyt sitten viime kesän ym. ryhmää. Myöhemmin illalla törmäsin tyyppin jolla oli kitara mukana joten tuli heitettyä pienimuotoinen puistokeikkakin. Kyllä oli kivaa!!Lounaispuisto mistä aloitin.

Kirkkopuistossa piti kuvata hieno kotsa, oli kiva
tyyppi, mikä hänen nimensä nyt olikaan.... .


Pihaan ilmaantui viime viikolla uusi ja upea kottikärry, vähän värivalinta hymyilytti, taisi emäntä päästä valitsemaan. Isäntä kommentoi äsken että onhan se vähän hempeä...;D

Paras kaverini Varjo ja pinkki kottis=)Juurihoito luettu, oli kyllä täysverinen hyvänmielen kirja kuten  HS arvioi. Suosittelen Nousiaisen lempeää huumoria jota ryydittää havainnot maailmasta sekä jatkuva ihmettely kuinka asioista tehdään usein vaikeampia kuin ne ovat.
Katselin tuossa Suomen jääkiekkomatsia, pieksivät jenkit 6-2. Oudosti menevät nämä pelit kun Kanada ja USA voitetaan suurinumeroisesti ja Saksa ja Tanska voittaa Suomen. Ei ole ilmasto ainoa mikä on ennustamatonta nykyään.

Mutta sain kuitenkin kirjoitushaasteidean eli kerro urheilumuisto, voi olla omakohtainen tai penkkiurheilullinen.

Urheilu vaarantaa terveytesi

Harrastin pentuna kaikenmaailman lajeja. Hiihtäminen oli mukavaa siihen asti kunnes kerran eksyin väärälle ladulle, kaaduin yhdessä isossa laskussa ja kiersin ihan tolkun matkan. Vaihdoin lajia, pelasin hetken jääkiekkoa kunnes jossain pelissä sain kiekon johonkin ja sattui aivan saatanasti. Jalkapalloa pelailin myös kunnes pallo tuli suoraan naamaan. Auts perkele! Painia puolisen vuotta kunnes joku heitti  mattoon ja olkapää kipeäksi. Harrastin urheilua kunnes tajusin että  joka lajissa sattuu jossain vaiheessa joten annoin periksi ja aloin kävelemään ja pyöräilemään, noin kuntoilumielessä.

Myöhemmin laajensin otsikon muotoon Elämä vaarantaa terveytesi joka pitääkin sisällään jo vähän isomman viisauden.... .Sus'En muista teidän sukunimiä, voiko silloin sanoa ystävä..
Sinä olet sellainen!!
7 kommenttia:

 1. kiva, kun kävit kyläilemässä blogissani .. joo olisin iloinen jos haluat auttaa mua kirjoittamaan oikein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups unohdin koko asian. Käyn hetikojta blogissasi.

   Poista
 2. Tällaiset kelit saavat kyllä janoiseksi, kaiken aikaa!

  Urheilumuisto...saahan olla fiktiivinen, saahan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai. Eikö sulla ole edes penkkiurheilumuistoja? Oletko täysin urheiluolematon?

   Poista
  2. On mulla kokemuksia liikunnasta vaikka muille jakaa ja olen armoton penkkiurheilija, mutta omasta elämästä on tylsä kirjoittaa.

   Poista
  3. aa, okei. Noin yleisesti ottaen, aina saa olla mitä vaan, fiktioo faktaa, runoa, laulunsanaa, proosaa. Kiellän erikseen jos haaste niin vaatii jostain syystä.

   Poista
  4. Jep, kiellä sitten, kun aika on :D

   Poista

Jätä puumerkki.. .