Runontapaiset kirjoitelmat

14. toukokuuta 2018

Avaruustapettia

"Mietin ääneen, kuinka olisi kiva saada lisää avaruutta kotiin. Siskon alle kouluikäinen poika totesi että osta avaruustapettia."

I-S: Lapsen suusta

;D Nää on kyllä hyvä viikonaloitus.

Alkaa olla normikunnossa, vielä kivistää selkärankaa yläosasta. En kyllä suosittele sängystä putoamista. Viime viikko meni vähän oudossa sumussa, tuli noita särkylääkkeitä napsittua kun kolotti milloin mistäkin osaa selkää ja keskiviikkona sitten innostuin muutenkin douppailemaan, oli tarjolla vähän kaikkea niin otin sitten, vähän mutta kaikkea jolloin yhteisvaikutus oli kohtuu kolauttava. Saavutin tavoitteen eli pää tyhjeni kertaheitolla, oli monta päivää vain olemista. Mikä olikin haettu tarkoitus. Joskus sitä kyllästyy omaan ajatuksenjuoksuunsa, siis ihan vaan siihen että se juoksee, ei niinkään sisältöön. Joten loma Polariksessa oli paikallaan.

Saksa veti Suomipoikaa pataan, oho!! Tanska veti Suomipoikaa pataan, oho! Suomi voitti Kanadan suurinumeroisesti, oho! Ihme kisat, yhtä hiton ohottelua, outoja tuloksia kokoajan, vastakarvaan vedonlyöjien unelmatilanne. Kaveri sai Tanskan voitosta 96,-  euron panoksella. Sillä se pelaa taas vuoden näitä epätodennäköisyysveikkauksia. En kyllä periiaatteesta voi lyödä vetoa Suomea vastaan, täytyyhän sitä nyt joitakin periaatteita olla. Enkä bayern Muncheniä, Saksan puolella aina futiksessa, olenko vähän germanofiili, siinä missä anglofiilikin=) Näillä ero kielessä, saksa on aivan saatanan ruma kieli ja englanti ihanin. Tosin puhuttu tanska tai hollanti kuulostaa vielä kauheammilta, se hollanti mitä kuulee damissa. Korvaan parasta ehkä espanja, täydellistä.
(menikö isot kirjaimet nyt oikein, maa isolla, kieli pienellä?)


Elmeri ottaa mollikkaa.


Ovatten ennustaneet lämpötilan nousevan kolmenkympin korville. En tykkää yhtään. Hiki puskee vaikka mitään ei tee, ilma on seisovaa, pesässä kuuma vaikka kaikki räppänät ja luukut aukilevällään. Kesäfanit intoilee niin että tekisi mieli korville vetää, tai edes korvasta, mutta kun ei jaksa...pysty..kykene...läähläählääh. Voi koiraparkoja jotka viilentää vain ja ainoastaa kielen kautta, siinä saa läähättää hetken jos toisenkin. Vanhuksia lähtee joukolla lämpöhalvauksen tähden joko sairaalaan tahi kalmistoon. Prkl!ilmastonmuutos! Prkl!Trump joka sen kieltää!! Hyvä on kieltää ilmastoiduissa linnakkeissa, kultaisissa vaunuissa, arkitodelllisuudesta valovuosien päässä elävänä, omassa tosi-tv-ohjelmassa esiintyvänä Presidenttinä. Ihan on vintti pimeenä, vajaa kanootillinen intiaaneja ynnä muita vastaavia sanontoja... Tuleeko mieleen, kerätääs vähän niin on tekemistä;D


Aamulämmittelyt keinomollikan alla.


Ulkoilin eilen ja törmäsin hauskaan lappuun:

Joku oli siis löytänyt fillarinavaimen ja nostanut sen puunoksalle josta omistaja sen löysi. Tämä taasen jätti kyseisen Kiitos -lapun. Vähänkö tuli hyvä mieli. Jokin asia meni kohdalleen:D


Olen pinkfloydittanut itseäni tämän aamun: Division bell, Momentary lapse of reason ja kohta Wish you were here kuunneltu, kylla nyt on progressiivinen olo. 

Edistyksellistä viikkoa,Sus'


  

12 kommenttia:

 1. Putosin viime kesänä sängystä, tuli perinteinen musta silmä, mustelmia kylkeen, onneksi paikat pysyivät ehjinä muuten. Ennen tuota tapausta olisin pitänyt uskomattomana, että joku voi pudota sängystä.
  En enää.

  Minä nautin näistä helteistä, nautin myös saksan kielestä :D

  Elmerille kutitus!

  VastaaPoista
 2. Perversionsa kullakin;D

  Elmeri vetäytyi kilpeensä kun yritin kutittaa=)

  VastaaPoista
 3. Järveen sieltä valittamasta kuumuudesta, kyllä siellä viilenee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin puistoon itseasiassa, oli kivaa ja viileää=)

   Poista
 4. Ei tykkää Pöllökään tällaisista helteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole hyvä olla jos on liian kuuma.

   Poista
 5. Auttaiskohan Sutta heltteessä virtuaalisuklaa: Suttakin sapettais XD

  https://kauppa.suklaatila.fi/epages/frookynanherkku.preview/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015012306/Products/1449

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pakko tilata tuo 10 kpl;D Kiits, hyvä läppä=)

   Poista
 6. Tuo linkkaamasi video oli muutama vuosi sitten mun sellainen terapiabiisi, kuuntelin sitä joitakin viikkoja jatkuvasti. Muutenkin Dogs of war on hyvä levy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DoW on biisi, levyn nimi on momentary lapse of reason, mut juu, toimii=)

   Poista
 7. Pink Floydilla on muutama hyvä piisi, tuo on yksi parhaimmista.
  Meillä on nyt ekaa kesää tuo ilmalämpöpumppu, joka osaa viilentääkin - nyt on olkkarissa kylmä ja muualla talossa kuuma. Koirat kyllä nauttii! Ne ei viihdy varjossa, mutta läähättivät jossain vaiheessa jo sen verran, että puin niille märät paidat päälle. Olkkarin kylmyydestä ne ei nauti. Mua inhottaa ajatus nukkumaan menosta, kun esikonen on nyysinyt tuulettimen, vaikka ostin sille viime syksynä ihka oman alennusmyynnistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riiviölapsi! Nyysi takas!! =)

   Poista

Jätä puumerkki.. .