Runontapaiset kirjoitelmat

8. huhtikuuta 2018

Veto pois kuin vieterilelusta

Onpas vetämätön olo, tuumin kuin vieterilelu=) Ei kertakaikkiaan huvita edes ulos lähteä. Eilen tein lähtöä muutaman tunnin kunnes luovutin ja keskityin kirjan lukemiseen. Se ottaa, se antaa. Elämä nimittäin. Olin tuossa pari päivää suorastaan liekeissä , kokolailla maaninen, nyt vain ajelehdin. Eipä tuo haittaa kun tiedostaa asian. Nyt ei vain lähde ja sillä siisti.


Pihakuva tänään, alkaa kivetys näkyä, mikä on niin jees!! Ärsyttää keväisin tuo luistinrata, vaikka kadut alkavat olla puhtaana jäästä niin meidän piha se vaan pysyy vaarallisena, yleensä. Nyt sateet ja aurinko on tehneet tehtävänsä. Tuntuu niin ällistyttävän nopealta tämä muutos kun talvi venytti oloaan.

Alkoi tuon punaisen lelun alkuperä kiinnostaa vaan en saanut selville. Puskissa kun on leffatietäjä niin kysyin häneltä ja selvisi että sehän on vanha kunnon Tantor, Tarzanin elefanttikaveri, trööt!! Tuossa lelussa on tömistin eli kun hännästä pyörittämällä lataa ja päästää irti niin alkaa tömistelemään, siistii!! ;D
Yllättävän hyvässä hapessa tämä mäkkärin kylkiäislelu vielä on, ei naarmuja, tömistinmekanismi toimii, leffa on kuitenkin -99 eli lelu täyttänee 20 ensi vuonna. Alkaa olla leluantiikkia......


Kas kun satuinkin Bonkasta puhumaan, tänään tulee eka leffaroolinsa Kultaiset aamut, siniset sillat.
ja vielä, samaistun niiiiiin Kati Tervon koiran haluamis-kolumniin.

Sun, mun ja nun taittamisia,


Sus'


Löytyipäs pirtsakan mukava hittikipale
Mö . Nostalgia

5 kommenttia:

 1. Tuo Kati Tervon juttu on hauska. Olen onnekas kun minulla on mies, joka toimittaa koiran(kin) virkaa ja lähtee kanssani ulkoilemaan aina jos haluan. Yleensä lenkkeilen mielellään yksinkin.

  VastaaPoista
 2. Juu, huvitti se maininta että mies on kiinalaisessa koira mutta ei auta tässä lenkitysmieklessä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarin tuntien en ihmettele :)

   Poista
 3. Ei aina tartte, jos ei huvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa sain houkuteltua itseni pihalle ja raitis ilma piristi niin että taas jaksaa hymyillä=)

   Poista

Jätä puumerkki.. .