Runontapaiset kirjoitelmat

17. huhtikuuta 2018

Sarjakuvaruuhka


Tuossa muutama viikko sitten huomasin että lukemattomien pino alkaa huveta eli ei kun huuto.nettiin ja haku päälle. Löysin aiemmin mainitsemani 13 kpl Aku Ankan Parhaat -sarjaa joiden piti ilmaantua viime viikolla. Noh, olin töpeksinyt puh.nron ja tilaus palasi lähettäjälleen. Korjasin numerot ja lupasin hyvitystä.

Koska töpeksin, piti käydä divarista täydennystä ja ostin yhden Harald Hirmuisen ja 4 Korkeajänistyksen quatropokkaria. Pmmp -kirjaa noutaessa poimin mukaan siis vielä sen Ressu-speciaalin.

Eilen tuli se odottamani koodi puhelimeen ja kieli pitkällä postiin, ihmetelin kun se tuli pääpostiin eikä ärrälle, kuten oli ilmoitettu. Kas vain, sehän olikin Repun lähettämä paketti josta löytyi 6 kpl Tenavat -pokkareita!! Ja kiva kortti jossa hieno mietelause: Mene sinne missä ei ole polkua, ja jätä omat jälkesi. Kiitos=)

Ja tietenkin kun palasin pesään ja asetuin aloilleni tuli sitten toinen tekstari, tällä kertaa ne ankat. Kun olin kaupungilla käynyt aiemmin ruokapankissa niin jo vain tuli ulkoiltua.


Tulipas paska foto.Olkoot.. .


Kun tähän lisää jo tilatut 4 Nemi-albumia niin saadaan yhteissivumääräksi karvan vajaa 3 000. Että ei ihan heti tarvii sarjakuvia hankkia. ;)


Postista on taas jupistava.  Kaveri siis vei korjatulla puh.nrolla varustetun paketin postiin ja nyt suora lainaus s-postista:

 "Laitoin paketin postiin eilen aamulla mutta se ei tule sinne Prismaan. postisetä ei löytänyt sitä siitä listastaan ja koska oli muutenkin äkäinen niin se tulee nyt jonnekin r-kioskiin"

Ihmettelin asiaa kunnes huomasin seurantailmoituksesta että se toimihlö on näppäillyt väärän postinumeron (paketissa oikea). Yhden numeron vaihtuminen aiheutti siirtymän seuraavalle postialueelle. Tässä tapauksessa kävi hyvin kun pomppasi vain seur kaupunginosaan ja matkaa ei sinänsä tullut lisää, asun suurin piirten sen ärrän ja prisman puolivälissä. Jos olisi hypännyt vielä yhden numeron olisikin tullut jo kymmenen kilsan hakumatka.
Noh, tuumin että nyt on reklamoitava, laitan s-postia postille. Sivuilla meinasi palaa hihat kun ei tuntunut millään löytyvän oikeaa paikkaa minne se reklamointi on tehtävä kunnes sivut avasi jonkun pikapalauteboksin. Annoin pikkuisen tuohtunutta palautetta, sivujen selaaminen oli nostattanut muutenkin korkealle kohonnutta verenpainetta. On se nyt pirskatti kun postisetä mokaa ja vielä äksyilee asiakkaalle ja toinen asiakas eli minä siitä kärsin. Niih!!, keskittykää siihen postin jakamiseen eikä ruohonleikkuupalveluiden integroimiseen postihlön toimenkuvaan. 
(:D päästelin vähän höyryjä)


Ruokapankista matkaan tarttui hieman kärsinyt tikkari, enpä ole ennen nähnyt näin hienoa mallia.

Käänsin ehjän puolen kuvaan.

Muutenkin kannatti käydä, Fazerin Gifflar Vanilja -pullapussi oli jees, oikein hyviä pikku korvapuusteja ja vanilja antaa aina hyvän twistin


Olen tässä jo pidemmän aikaa ihmetellyt kun musaa kuunnellessa äänet rutisee, silleen pikkuisen että juuri ja juuri huomaa kun kuuntelee iisimpää musaa. Nyt kevään tullessa olen lisännyt niin paljon rokin huudatusta että on alkanut se ärsyttää. Kone siis sai uudet sisukset ja sain viimein aikaiseksi pyytää välimiehenä toiminutta naapuria koodaamaan korjaajalle. Juuri äsken huomasin että stereokuvasta puuttuu toinen kanava joten vika saattaa olla piuhassa. 
Lopputulema - olen muusikoksi aika saatanan puukorva kun en huomaa moista ongelmaa!! ;DD

Lauantaina vietettiin Hollannissa kansallista tyynysotapäivää!! Kyllä ne muutkin osaa järjestää omituisia tapahtumia;DD


Olen huomannut että lintubongaus kuuluu monen harrasteisiin täällä, entäpä unibongaus?  Tästä ja tästä Iltiksen juttuihin asiasta, kokolailla hauskan tuntuista puuhaa. Tämän vuoden unipinnarallin voittaja keräsi huimat 12 bongausta, joutuu uneksimaan kokolailla luovasti;D


Viikon koiruusvideo täältä. Henkalla oli vähän tylsää;D

Kovin on pilvistä mutta lämmintä piisaa mikä on tärkeintä,


Sus'6 kommenttia:

 1. Puukorva :D mutta korvahan tottuu siihen, mitä kuulee.
  Erikoinen asunto noilla koirilla, ihme sokkelo... ja tikkari on suorastaan eroottisen näköinen.

  VastaaPoista
 2. Laajensin puusilmän käsittämään myös korvia. Mulla tuo musajuttu ei ole hifistelyä, pääasia etä jostain rutinoiden seasta kuulee sen kompin ja melodian niin riittää. Olen tässä kuunnellut linnunlauluja aika keskittyneesti, niillä on pätkiä jotka voisi suoraan nääpistää riffeiksi, hittikamaa;D
  Tikkari näyttää paremmalta kuin maistuu=)

  VastaaPoista
 3. Postilla on ruokottoman huonot nettisivut. Minäkin laitoin keväällä niille palautetta kun paketti meni viidentoista kilometrin päähän kauppaan kun tuossa on lähikauppakin viiden kilometrin päässä. Yhden numeron ero postinumerossa.

  Viime yönä bongailin unessani kesää ja olin menossa järvelle, mutta lähtö viivästyi koko ajan. Lopulta heräsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enneuni!! Kesää ei tule nyyh....vasta kuin elokuussa=)

   Poista
 4. Pääasia että lukemista riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ärsyttää kun joskus ollut tilanne että tekisi mieli lukea jotain mutta ei joko ole mitään sellaista mitä just siinä hetkessä haluaisi tai sitten ei vaan ole mitään lukematonta. Muutaman kerran kun tuollaista ollut niin viksuuntunut ja alkanut pitää varalla, nytkin hyllyssä parikymmentä, erilaisia genrejä, ettei tule eteen enää moista tilannetta. Kiitos lisäyksestä, kyllä nyt pärjää about kesän=) sarjisten osalta.

   Poista

Jätä puumerkki.. .