Runontapaiset kirjoitelmat

11. huhtikuuta 2018

Rock'n'roll will never die!!!

Jenkkilän maalla r'n'b -genre ohitti viime vuonna ensimmäistä kertaa rock'n'rollin suosituimpana musagenrenä ja heti oltiin huutamassa että rock on kuollut! Punk'kin on kuollut jo monta kertaa mutta hyvinhän nuo punkkarit porskuttaa ja katukuvassa vilisee ajoittain mitä hienompia irokeesejä. Täytyy myöntää että punkkareilla on hauskoja vetoja kun bändin nimiä väännetään, kyllä Anal Thunder on aika huippu;D

Rainbow olisi sitten ylihuomenna stadissa, kyllä sylettää vieläkin vähän nuo lipputrokarit, hmph;(
Soundin jutussa mainitaan että Rikun yksi syy kasata orkkansa uudestaan olisi ollut nimenomaan tämä uusi laulaja, Ronnie Romero. Itse en järin lämpene kaverin vedoille tässä yhteydessä mutta oman bändinsä keulilla, Lords of Black, kuulostaa aika makeelta! Tässäpä näyte, kertsin melodia on korvamato, tää kuulostaa ihan ......suomalaiselta!!!


Vanhoista herroista Whitesnaken David Coverdale kuulostaa edelleen hiton hyvältä ja julkaisee uutta musaa, piakkoin tulee sinkku Turpa kii ja pussaa ;D ja  levyä myöhemmin kesällä. Julkaisivat alkuvuodesta keikkatallenteen Purple Tour-15 ja ei voi kuin ihmetellä kuinka helvetin hyvältä mies kuulostaa, ikää kun on joo 66vee!!(varsinkin jos vertaa Ian Gillaniin). Nimensä kiertue otti Deep Purple -aikakaudelta, kolme levyä Taavetti oli keulilla.Kesällähän saapuu sitten viimeinen mahdollisuus nähdä heavy rock-kauhukakara Ozzy. Jätän väliin vaikka kivaa varmaan olisikin, en vaan saa irti itsestäni sijoittaa satasta pelkkään lippuun, toinen menisi logistiikkaan ja muihin kuluihin.
Olin aikoinani Lutakossa töissä ja sain jonkinlaisen yliannostuksen livemusaa kohtaan, näin parin vuoden aikana kaiken mahdollisen ysärin alun bändeistä ja meni kuusi vuotta ennen kuin kävin muilla keikoilla kuin omillani=) Enkä ole sen jälkeenkään käynyt kovin monella alle kahteen kymmeneen jää, keskiarvoilla keikka per vuosi. Hmm, oudompaa nyt kun sitä ajatttelee.

Kannataisi brittitutkimuksen mukaan käydä kahden viikon välein. 20 minsaa riittää tuomaan 21% hyvinvointia (jooga 10 ja koiran ulkoilutus 7). Jänniä lukuja, pääasia että tutkijoilla on tutkittavaa=)

Paula oli superihana eilen Alasti -klubin eka jaksossa, olen ihan pähkinöinä ja uudestaan on katsottava Katsomosta, suosittelen vahvasti. Biiseistä vähän erillaisempia versioita ja EK hastattelee hyvin. EK:-Voisitko suositella lapsellesi artistin uraa? Paula:-En! (vähääkään epäröimättä). Kohtuu jännä vastaus ottaen huomioon että isä on yksi Suomen menestyneimmmistä laulajista eli Lauri Rasmuksesta. Saattaa noilla geeneillä olla muusikkoutta vaikea ohittaa. Perustelut oli kyllä aika hyvät....enpäs kerro, katsokaa itse;D

Ulkona on suorastaa ihqudaadaa keli, lähden pihalle tuulettamaan turkkia, mukavaa kevätpäivää,

Sus'Rock'n'roll is here to stay!!


Pssttt. Tänään vietetään ylikulutuspäivää...

2 kommenttia:

 1. Lutakossa :) Saattaisit tuntea niiltä ajoilta yhden nykyisen ystäväni, joka asuu Rutalahdessa ja on saattanut hyvinkin käydä Lutakossa aikoiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin töissä ja parhaana iltana(havana black) jengiä oli kuus sataa eli....? ;D
   Oli yksi hienoimpia duuneja ever! Olin Lutakon Elvis=)

   Poista

Jätä puumerkki.. .