Runontapaiset kirjoitelmat

9. huhtikuuta 2018

Orava-racing

Oravat on järjestäneet piha-alueella muutaman päivän ajan kunnon kisoja! Varsinaista vormulaa etten sanoisi. Kuusesta pitkin aitaa, hyppyloikka, ylös kiertäen puuta, hyppyloikka..huiiiiiii!, alas seuraavaa puuta, pitkin hankea...ja takaisin!!

Kuvan lento-oravalla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.


Ilmassa on riemastuttavaa eläinten kiimaa ynnä heräämistä talven jäljiltä, linnut tuntuu sekoavan lirkutukseensa. Oikeissa vormuloissakin ovat niin tohkeissaan etteivät saa pyöriä autoihin kiinni ennen kuin vihreää näytetään ja kuskit ampaisevat radalle. Mekaanikon käpälä otti tappioo, vaarallinen ammatti. Lohduttivat omistamalla tulleen voiton hänelle, toivottavasti näkyy myös lompakossa.

Viitta ja tikari-jengi päätti suojella venäläistä ex-agenttia ja tämän tytärtä antamalla uudet henkilöllisyydet ja muuton jenkkilään. Viksuudessaan joku päätti nykyisenä läpinäkyvyyden aikana kertoa tämän julkisuuteen. Hyvä se on kadota varjoihin, painua Fsb:-n ja Putinin tutkan alle kun naama on jokaisessa julkaisussa ympäri maailman ja vielä kerrotaan että nimi vaihtuu -Olet ihan skripalin näköinen, ootkos...-en se minä ole, mä oon nykyään morosov.... . Entisaikaan salainen palvelu oli salaista.

Olen tässä aamun kuunnellut Juicea, Ajan henki ja Keskitysleiriin -lpt on sitä itseään. Nykyään nousee mekkala Robinin viattomasta flirttibiisistä (tää joensuun täti kun huolestui lasten turmeltumisesta) tai Sannin vähän räväkämmistä teksteistä. Jos Mussoliini-perusdiini julkaistaisiin tänään, some ei räjähtäisi, some halvaantuisi mykäksi!! Neekerit on rumia, niillon huulet kumia!! Kyllä tulisi turpaan joka tuutista, niin vasemmalta kuin oikealta. Lauseet irroitettaisiin asiayhteydestä ja huudettaisiin naama punaisen Leskistä roviolle. Poliittinen korrektius on vienyt sananvapauden hampaat, saa sanoa nykyään mitä vaan mutta kukaan ei uskalla käyttää sananvapauttaan kun teilataan välittömästi. Niin, siis dissaajat kyllä jyrää ja huorittelee ym.
Elämme outoja aikoja.

Asiaan liityen J.Leskisen viimeinen haastattelu, kyllä on järki päässä vaikka ruumis alkaa jo olla haudan puolella, kunnioitusta, hatun nosto ja muuta sopivaa, lepää rauhassa.Tuleva leffa on kyllä must!! Riku näytti muutamassa julkaistussa kuvassa kuin kaksoisolennolta.

Hyvää Agricolan -päivää,


Sus'

14 kommenttia:

 1. Jaa niin se Marjatta Räty? Sehän on kunnostautunut biisien sanoitusten lukemisessa kuin piru raamatun.
  Piti katsoa mitä uutiset sanoo mekaanikon käpälästä, ja ajauduin ihan vaan lukemaan iltistä blogin sijaan...

  Nykyään vain tummaihoinen saa sanoa neekeri, vain transseksuaali saa sanoa transu, vain lihava saa vitsailla läskeistä. Ja niin edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, just se, vähän huvitti viime keväänä kun se meuhkasi, piti oikein kuunnella se ärrän biisi enkä millään meinannut tajuta mistä se vaahtos... :O
   Piti linkata se käpälä-uutinen mut unohdin.
   Mua saa kaikki haukkua eläimeks, aoouuuuuuuu!!!!

   Poista
 2. Aikoinaan kun täällä oli sähköjohdot vielä ilmassa niin katselin tästä huoneeni ikkunasta kun trapetsitaiteilijoita, eli oravia siis, veti johtoa pitkin täysillä. Nyt johdot on massa ja oravat hyppii puusta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tosi hauska seurata, on energiaa kuin pienessä kylässä;D

   Poista
 3. Näin videopätkän siitä mekaanikon onnettomuudesta, nilkka meni aikalailla nurinpäin :/

  Juicella oli Suomen suurin Mika Waltari-kokoelma.

  https://youtu.be/MgvtKk83wsQ

  VastaaPoista
 4. S anoisin että Juicella oli myös yksi suomen laajimmista sanavarastoista:D
  Kake ja laulajat!!! En klikannut ihan karmee korvamato jos kuulee;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osittain varmasti juuri tuon Waltari-harrastuksen vuoksi :)

   'Mustat kädet yhteen hakkaa, musiikki ei koskaan lakkaa'..

   Poista
  2. Eiiiih, korvamato sanoilla -piiska!!! Ilkeytesi on pohjaton;D

   Poista
 5. Pow! Sydämellinen kiitos, penaali saapui. Liitin mukaan reppuprojektiin liittyvät 12 värikynää ja liitän reppuun. Postaan kuvan aiheesta lähiaikoina. Ota vilpitön oppimisen ilo jonka joku lapsi kokee penaalisi saadessaan, sydämeesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ilo on ehdottomasti minun puolellani<3

   Poista
 6. Minä en musiikki-ihmisiä ole, harvemmin kuuntelen mitään saati musiikkiin muutenkaan intohimoisesti suhtautuisin. Mut tuo Juicen elämäkerta, Antti Heikkisen kirjoittama risainen elämä, on hyllyyn eksyny. Viime (vaiko jo toissa...mihin tää aika vierii?) kesänä sitä lueskelin johonkin nuoruusvuosiin saakka ja unohdin hyllyyn, josko tän kesän lukemistona saisi koko sen risaisen elämän kahlattua läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue ihmeessä, todella hyvä kirja!! Musta se lähtee lentoon (niin kuin Juice itsekin=) nuoruusvuosien jälkeen, kun siirtyy Tampereelle. Erittäin hyvin kirjoitettu ja onhan päähenkilä kohtuu mielenkiintoinen, yllättävän ristiriitainen, kiukutteleva lapsi ja maailmaa syleilevä nero. Kyllä sattuu ja tapahtuu siinä kirjassa ja vaikka Heikkinen tunnustautuukin tosifaniksi niin ei silti laput silmillä kirjoita.(kuten kommentin pituudesta näkyy, olen vaikuttunut=).
   Elämänkertana annan kyllä 4puoli/5

   Poista

Jätä puumerkki.. .