Runontapaiset kirjoitelmat

10. maaliskuuta 2018

Lipputrokarit - Palakaa Helvetissä!!

Kyllä ärsyttää nyt! Ja huolella!! Ikiaikainen suosikkini Ritchie Blacmore tuo Rainbow -yhteensä ensi kuussa Suomeen keikalle ja sinnehän pitäisi päästä. Tai oli tarkoitus... Nyyh!Perkele sentään, jo tammikuussa katselin lippujen hintoja että ihan kohtuullisella 69,- hinnalla pääsee idolinsa näkemään. Vaan loppuunmyytyhän tuo oli. Joten ei kun selailemaan netin myyntipaikkoja ja kas, lipputrokarithan siellä juhlivat: 140,- oli halvin minkä löysin!!! Kyllä vituttaa oikein huolella, siis nyt asia nousi pintaan kun kuuntelin ensimmäisen julkaistun uuden biisin 22 vuoteen ja kuulostaa ihan hyvältä vanhan liiton blueshardrocktuuttaukselta, solistikin ihan ookoo. Ennenkaikkea Riku itse todella hyvältä:

Kun tuo seitsemän kymppiäkin on köyhälle bussimatkoineen ja hostelleineen ym iso raha niin kuinka hitto sitä sit repisi tuplalipunhinnan jostain?? Olisi pitänyt olla aiemmin liikenteessä, tiedän, mutta kun ajankohta ei sopinut moiselle sijoitukselle niin ei sopinut. Ja nyt pitäisi rahoittaa jonkun vitun trokarin elämää, ihmisen joka ei edes luultavammin itse mene keikalle, tekeepähän vain kunnon  kapitalistin lailla ylimääräistä toisten kustannuksella. Kuole saatanan kätyri!!!


Otan lohtua juuri löytämästäni The Aristocrats progerock -yhtyeestä, pitkätukat riivaavat soittimiaan huolella, oikein maukasta soppaa:Ovatten keikalla syssymmällä, saas nähdä saako sinne vielä toukokuussa tavan lippuja, silloin on budjetissa tilaa. Jos tämänkin missaan jonkun trokarin takia, alan häiriköidä - alan ostella niitä lippuja näiltä trokareilta, tai siis varailla, kehittelen kymmenkunta valetiliä, s-postia ja jätän surutta liput hankkimatta. kosto elää, te kurjat ilonpilaajat!!!

Parempaa fiilistä odotellessa,

Sus'

6 kommenttia:

 1. Pahoittelut Sus', elämä on epäoikeudenmuksiata aika usein.

  VastaaPoista
 2. Kuolkaa, jep, samaa mieltä. Koneen ääressä on oltava just, kun liput tulevat myyntiin, päivitettävä sivua ja oltava nopea. Tuttua :( Ja oltava rahat juuri silloin käytettävissä, pah.

  Toivottavasti löydät halvempia lippuja lähempänä keikkaa. Peukutan.

  VastaaPoista
 3. Niitä lippuja myydään hyvällä tsäkällä myöhemmin halvemmalla, jos trokareille uhkaa jäädä niitä käsiin. Luulis nyt, että siihenkin vois kehitellä jonku henk.koht.-lippu-systeemin, että se ostettu lippu on ostajan nimellä eikä sitä niin vaan vaihdeta.

  VastaaPoista
 4. Cara - kyllä elämän kanssa pärjää, kanssaihmiset on usein vaan itsekkäitä, ahneita ym.

  Susu ja RH: Lähempänä keikkaa tulee se ongelma että bussiliput on kalliimpia, samoin majoituksen hankinta ongelmallisempaa.
  Hlökohtainen lippusysteemi on jo kehitetty, es HIM käytti sitä juuri tuosta syystä ja nousi hirveö poru, siis ostavalta yleisöltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostava yleisö = trokarit?

   Poista
  2. Nääh, jengi alkoi valittaa simona että yksi ostaa koko porukalle liput ja joku sairastuu ja vaihatminen on vaikeaa ym ym tylsää paskaa. Eli siis se että jokainen ostaisi oman lippunsa omalla hlöllisyydellään tuntui olevan maksavalle yleisölle vaikeampaa kuin se että trokarit jäisi ilman tuloja, kai se on noususuhdanne, ihmisillä ob varaa tuhlata rahaa jolloin se että liput käy kaupaksi, bändi saa rahansa, lippukaupat välistävedon on täärkeämpää että köyhä fani saisi oman lippunsa normihinnalla.

   Poista

Jätä puumerkki.. .