Runontapaiset kirjoitelmat

18. maaliskuuta 2018

Kun ankka merelle lähti

Dapfne eli aussiuimaseuran maskotti otti ja karkasi!! Jättimäinen keltainen ankka pääsi karkuun ja uimaseuran mies "aliarvio" ankan vapaudenjanon;DD

Lisää hauskaa uutista sunnuntain kevennykseksi:Sveitiläismies järjesti konsertin Kemin edustalla minne saapui yleisöksi jäänmurtajan kyydissä olleita turisteja. Jo itse jäänmurtajakyyti olisi kokemisen arvoinen elämys mutta tuollaisella bonuksella!! Vähnä kade mut onnellinen kokijoiden psta. =) Maailma on muutakin kuin kärsimystä ja vihaa, kyllä tällaiset pikkujutut aina vähän toivoa luo.

Itsekin pääsee taas merelle kellumaan, keskiviikkona Tallinnaan, mä sit tykkään risteillä, ja pääsee liikkumaan!! 

Su-kuvaa, otettu 8.38 lunta  tuli hetken

Susun vastaus haasteeseen on kerrassaan hulvaton, erittäin nautittavaa kynänlentoa, kymmenen pistettä ja sattuneesta syystä papukaija-merkki;D

Kun pyytää niin annetaan: olen tässä huudellut että nyt uutta musaa et pääsee fiilistelemään! Noh, Kenny Wayne Shepard vinkattiin ja on soinut lähes päivittäin, Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash) julkaisi akustisvoittoisen soololevynsä perjantaina ja olen nyt sen kuuteen-seitsemään kertaan kuunnellut läpi, oikein hyvää singer/songwriter -perinteen musaa, Love can only heal on loistava parannusbiisi, piti ihan sanatkin hakea ja nitä tutkailla, suosittelen. 
Sannin uusi biisi pornoo ei vakuuta mut ihan hyvä (sinäns maailman paskin kommentti minkä luova ihminen tekemisistään voi saada), uutta levyä odotellessa. Vesala ja Jenni myymäläVartiainenkin julkaisevat uudet levyt tänä vuonna, ainakin sinkuista päätellen. 
Hih, ja Kingi alkoi, kyllä jakaa tasan mielipiteet, mikä on hyvä asia, ohjelmaa joko vihataan tai rakastetaan, kuulun jälkimmäisiin. Aivan pösilöä meininkiä luvassa, ja pesee Putouksen kuus-nolla, niin kuin aiemminkin.

Näin tuossa perjantainan tutun naaman keskustassa ja olin jo käpälää nostamassa tervehdykseen kunnes tajusin että sehän onkin oman elämänsä Markku eli Huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu. Olettekos bonganneet julkkuja?

Lankatarjousvinkki, ihme sivuille minäkin eksyn;D

Keväistä sunnuntaita,

Sus'


Keltaiselle ankalle turvallista purjehdusta=)
8 kommenttia:

 1. Hankin kaikki lankani tuolta adlibriksestä, joten ihan hyvälle sivulle eksyit.

  Oi, tuon ankan kyytiin olisi ollut hienoa päästä!

  Kiitos vaan itsellesi, kirjoittamisen suhteen on ollut aika kuivahko kausi, tykkään tällaisista aihehaasteista, parasta sormien verryttelyä näppäimistöllä.

  Suotuisia tuulia seilaamiseen! Elähän ihmisiksi.

  VastaaPoista
 2. No sit jatketaan haastamista, jos ei muut niin ihan me kaks vaan:D
  Ankan kyytin olist menny??:O hih..

  Yritän parhaani=)

  VastaaPoista
 3. Kyllä siinä seilaajat hieraisee silmiään kerran jos toisenkin, kun moinen kylpyankka tulee Intian valtamerellä vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa niin iso amme että tuota kylpyankaksi voisi sanoa;DD
   Kyllä jää turun posankka toiseksi.

   Poista
 4. Hauskoja uutisia! Kiitos tästä hyvänmielen postauksesta.:) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää mieltä on kiva levittää=)

   Poista
 5. Iloista reissua ja kyllä julkimoita on tullut joskus bongattua:)

  VastaaPoista

Jätä puumerkki.. .