Runontapaiset kirjoitelmat

17. maaliskuuta 2018

Aution saaren eristys -tavaralista

Nythän on niin että Sinulla on todettu jokin outo sairaus!! Paniikinappulaa on isketty ja kansainvälinen lääkäriryhmä hyörii avaruuspuvuissaan ympärilläsi. Kokeita tehdään ja verta kupataan sankokaupalla. Lopulta eristetään viirus ja se nimetään Ördskökiksi. Kukaan ei tiedä tästä sairaudesta juuri mitään muuta kuin että sen taudinaiheuttajan todetaan häipyvän elimistöstäsi noin vuodessa.
Sikäli positiivista tässä tapauksessa on että tauti on sinällään harmiton, ainoa huono puoli on sen järisyttävä tartuntaherkkyys. Koska siihen ei ole muuta lääkettä kuin aika, sinut määrätään karanteeniin Karibian meren autiolle saarelle. Taudin oireet aiheutavat nimittäin yletöntä laiskuutta ja todetaan että alla auringon on mukavampaa olla laiska.

Valitettavasti saari on hyvin pieni ja siellä on vain yksi rakennus, lienee jonkun nimettömän robinsoncrusoen jäljiltä, vankka pikku rakennus kuitenkin. Tämä johdosta saat ottaa mukaan vain rajallisewn määrän tavaroita. Talossa on valmiina sänky, keittolevy(kaasu) ja lusikka-haarukka-veitsi sekä puukko, muki ja lautanen, kattila ja paistinpannu, sekä levysoitin(gramofoni, ei ole sähköä) sekä paperia ja kyniä.

Mukaan saat ottaa seuraavia asioita:

1. Kolme lp-levyä (mikäli toivemusaa ei vielä ole lp-ksi painettu niin tehdään)
2. Kolme kirjaa
3. Huonekalun
4. Taulun
5. Koriste-esineen
6. Pehmolelun
7. Pelin
8. Kolme valokuvaa
9. Harrastustavaran
10. Vapaavalintainen esine

Ja ei kun listaa väsäämään;D

1. Kingston Wallin kakkoslevy, aivan järjettömän hyvä, tästä tämä idea lähti sillä olen aina sanonut    tätä levyä autiosaaren levyksi. Kolmannen Naisen Ura -kokoelma ja sit vaikka....(onpas muuten          hankalaa!)..Shostakovitsin Leningrad -sinfonia

2. Tolkienin TSH, Linnan Täällä pohjantähden alla, Minä Aku Ankka.
3. Nojatuoli, ehdottomasti kun ei sänkyä tarvi valita;D
4. Mun rakkaan susitaulun, sen missä on ne kaks, kyl te tiedätte, siis tää:5. Joku Buddhan patsas, on hyvä pitää jumalat jalassa ja housut mielessä vaikka B ei vars jumala  olekaan;)
6. Iso Ihaa, masentunut aasi on mitä loistavinta seuraa autiolle saarelle!!
7. Nyt meni todella vaikeaksi, hmmmm nopat vai korttipakka? Otan korttipakan.
8. Mutsin nuoruuskuva, yleiskuva jyväskylästä, Paula Vesalan joku missä hymyilee :O  (oonko vähän ihastunut, oli linnassa pmmpn kuva seinällä ja se piti oikeasti järjissään, sen kautta karkasin unelmiin)
9. Kitara tietty
10. Aurinkovarjo;D

Pitkään olen tätäkin miettinyt, siis listan tekemistä kun  ihmiset niitä tykkäävät tehdä, nyt sain aikaiseksi. Pankaa kiertämään niin päästään ihmettelemään valintoja, konmaria potenssiin kaksi,

Sus'


Löytyi parit hupaisat videot;D


14 kommenttia:

 1. Oon vissiin niin kyyninen ja pessimistinen ja käytännön ihminen, että en pysty edes kuvittelemaan asiaa... tai eka ajatus on, että se eristys tapahtuisi todennäköisesti jossain maanalaisessa luolassa tai muussa ikkunattomassa tilassa, ja toiseksi että hyttysmyrkkyä pitäs ottaa saarelle, koska mikään paratiisi ei ole ilman hyttysiä. Tai sit siinä sängyssä on luteita. Ja pudottaisko ne lentokoneesta ruokaa ja vettä?

  Mutta JOS, niin riippumatto olis mun vapaavalintainen :) olettaen, että siellä olis pari palmua, joiden väliin sen vois virittää. Levyt olis varmaan jotain kokoelmia ja äänikirja. Kirjat vois olla samat ku sulla ja akuankan tilalla vaikka Narnia. Sukkapuikot ja lankaa.

  VastaaPoista
 2. Jotenkin aravasin...;D Tuo listaus tässä se pointti on, taustatarina on vaan höpinää ja sen loogisuuteen ei kannata panostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes sano, mitä ajatuksia tuo herätti sään suhteen, kun ne saaret on niin matalia että yksi isompi aalto pyyhkäisee minut mereen... pessimisti on aina pessimisti. Mutta ainakin tää pessimisti sai nenälleen kun ruotsinreissu meni ihan liian hyvin :)

   Poista
  2. Voi että kun voittaisin lotossa niin pistäisin sut perheines välimerelle risteilemään=)
   Mä ole realistinen optimisti, vähän fatalismia seassa.

   Poista
  3. Saako valita kumminkin sen Karibianristeilyn? :D

   Poista
  4. Ensi saarelle eli listaa kehiin!! =)

   Poista
 3. Ensimmäisenä tuli mieleen aurinkokenno ja sitten ruoka! Joten vesuri tai kirves, kasvistosta riippuen. Huvittelupuolelta elvyttäisin nuoruuden surffiharrastuksen, ottaisin laudan mukaan, se on autotallissa tallessa.

  Tunustan, että valokuvista ottaisin toki aviomiehn kuvan ja sitten parin muun miehen kuvat, hys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akattelinkin juuri tuota surfausta, josko joku sitä harrastaisi.
   (ei kerrota kenellekään)

   Poista
 4. Mielenkiintoista, ei jaksa miettiä, valinnat on vaikeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla siis on jo tauti, se kun aiheuttaa yletöntä laiskuutta;DDDDDD

   Poista
 5. Oletan, että siellä on makean veden lähde ja kalaa käsin poimittavaksi ja mökissä tulentekovälineet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Evästä on tai toimitetaan, piikivellä saat iskeä tulesi jotta tunnelma säilyy;)

   Poista
 6. Käytän aurinkoa ja silmälaseja tulien tekoon. Retkellä on aina tehtävä tulet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, käyp se nuinki. Kokeiltiin josku pentuna partiossa sitä kahta puuta ja välissä tikku jota pyöritettiin sellaisella minijousella, ei onnistunut, yritys oli kova;)

   Poista

Jätä puumerkki.. .