Runontapaiset kirjoitelmat

1. tammikuuta 2018

Matka- ja juhlakuumetta

Su'enhetki lähestyy!!!

Mä niin harvoin missään käyn tai vietän mitään juhlia, puhumattakaan että niitä itse järjestäisin joten alkaa jännittää. Oikeasti!

Tämä on ihan kauheaa!! Vaikka olen vain Tallinnaan menossa niin jo kolmas ostoslista tehty. Pakkasin juuri matkalaukun, varmistin viiteen kertaan että mukana on kaikki tarvittava, olenhan matkalla peräti 33 tuntia. Siinähän voi tapahtua ihan mitä vaan!!! Iiiiikkkk!!!


Ei vaan, mitä enempi on reissua heittänyt, sen kevyemmät varusteet. Mutta muuten vaan jännittää vähän, on niin kiva lähteä liikkeelle että se vie unet silmistä, asiat pyörii mielessä.

Juhliminen sen sijaan jännittää enemmän, tuleeko ihmiset paikalle, kuinka bileet sujuu, onnistuuko kokki eväissään (poronkäristystä aidon kuusamolaisen kokin tekemänä!)? Miten kakku maistuu? (naapuri lupasi lahjaksi teetättää kymmenen hengen kakun, mukava yllätys!)
Mitä lahjuksia saan??? Miten? Miksi? Minkä takia? Eiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhh, sekoan!!! hihihihiiiiiii......

Sus'

pärisee odotuksesta:DD

21 kommenttia:

 1. Oikein hyvää reissua!
  Nautihan bailuista ja tule ehjänä takas!

  VastaaPoista
 2. Koskas suden virallinen juhlapäivä on?

  VastaaPoista
 3. Mukavaa reissua ja tulevia juhlia! Ei kai vaan se poro oo Su'en metsästämää? Ole varovainen poroisännät on äkäsiä. Poronkäristys on namsk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup;D
   En tiedä onko namsk, neitsyys menee..

   Poista
 4. Hyvää matkaa ja onnellista alkanutta vuotta! Hyviä juhlia, herkut on ihan kohdillaan.

  VastaaPoista
 5. Rattosaa reissua, muista pitää tolkku mukana.
  Pöllö ottaa lasillisen Su'en kunniaksi jo 12. päivä, sillä varsinaisena juhlapäivänä oon matkalla kohti kotia enkä kehtaa siinä apukuskin paikalla ruveta huikkaa ottamaan - ja nolo tulla tuiterissa kotiinkin ;)
  Otanko "perinteistä suomalaista kuohujuomaa pakkaskylmänä" vai hienommin ranskalaista? Luulen, että molempia on tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taskulämmintä vodkaa pidempi ryyppy. Olut suoraan tölkistä käy myös, uuden lain myötä nelosta.
   ;D
   Pidän jumalat jalassa ja housut mielessä.

   Poista
  2. Taskulämmin vodka? Eeeeei. Pakkaskylmä possu m
   mieluummin. Tai se nelonen.
   Luultavasti otan torkut siinä vaiheessa kun muilta on unohtunut housut.
   Kyse on vuotuisesta "pitkästä kokouksesta", kokoonpanona Pöllö ja viis pöllöä. Revi siitä....
   Ei kun siivosti me eletään, vanhat ihmiset, mukana vain yksi "teini" puheenjohtajana ja sekin jo kohta 40. Eli melkein aikuinen.

   Poista
  3. Pöllömystyneiden Klubi siis kokoontuu!! Revin pelihousut ja lopetan pelaamisen. Kohta 40, pthyi, liki lapsi....;DD
   Ah tätä vanhemman ylenkatsetta, mikä ihan etuoikeus. Kun muut on viety;)

   Poista
  4. Voi, tässä vanhana :D olemisessa on niin paljon hyviä puolia....
   Hitot, mitä vanhoja me vielä: Isäpuoli täytti eilen 80 ja kaikki vieraat oli häntä nuorempia, mutta taidettiin vaikuttaa vanhemmilta - tai ainakin osa meistä oli huonokuntoisempia ja väsyneempiä kuin hän :D
   Useampi valitti selkäänsä, yhellä oli käsi kantositeessä, yhellä just leikattu niska ja nilkka odottaa tuomiota ja sitt tietty tää "päävikanen" Pöllö". Ja Isäpuoli paino kun hilleri eestaas; lämmitti välillä saunaa avantouimareille ja silleen....

   Poista
 6. Kevyesti näyttää tassu nousevan, kun Sus' matkaan ampaisee. Pidä reissussa kivaa ja revittele juhlissa kunnolla. Minä pidin sellaiset viiskymppiset, ettei ole sen jälkeen tarvinnut. Onnea tälle vuodelle ja tulevalle vuosikymmenelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin samaa, siis juhlat ettei tarvi juhlia enempiä. Ehkä 75 seuraavat jos sinne asti ehtii, ikään kuin vartin välein;D

   Poista
 7. Heh, meikäkin kävi la Tallinnassa. Aamu neljältä starttasin himasta, jotta pääsi joskus poiskin. Kykenin nukkumaan 1 h 10 min ennen lähtöä, jotta oli taas hyvät kuskisilmät. Hyvin kyllä jaksoin reissun, mutta uutta vuotta en enää jaksanut juhlia seuraavana päivänä vaan menin nukkumaan jo kymmeneltä ja nukuin autuaasti vuoden vaihteen ohi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla aina samoja ongelmia reissujen kanssa, siksi olen näillä Tallinnan reissuilla siirtynyt 22h risteilyihin että pääsee hyttiin huilaamaan yhdeksi yöksi ja jaksaa siellä tallinan päässä käydä satamassa;)
   Ensi kesänä kyllä ajattelin että jos kävisi käppäilemässä iha siinä vanhassa kaupungissa, monta kertaa tullut käytyä vain satamassa. Kertaalleen kyllä olen ottanut taksin ja ajeltiin pari tuntia ympäriämpäri, tuli nähtyä sitä laitakaupungin osastoa, kohtuu karu kaupunki siellä päin, halpaa oli maksoi 40,- hlökohtainen kiertoajelu mersulla, ei paha.
   Et menettänyt kuin raketinpauketta=)

   Poista

Jätä puumerkki.. .