Runontapaiset kirjoitelmat

29. tammikuuta 2018

Hyvä saalis

Nimittäin ruokapankista! Goudaa pala, paketti makkaraa, neljä jugurttia, vegesipsejä ja ennenkaikkea: -laskiaspullia ja ruuneperin leivoksia, ei jäänyt köyhä ilman näitäkään herkkuja=) Joskus sieltä saa oikein hyviä kasseja, pääasia että leipää, se on niin tolkun kallista, varsinkin kun sitä tykkää pupeltaa. Kiitos vapaaehtoisille jotka paikkaa pyörittää.

Viime viikkoisen ryypyn hirttämisen jälkeen oli siipi maassa hetken, ei edes televisio kiinnostanut. Huomaa muuten tästä blogista helposti milloin Sus' juopottelee - päivän aikana kun ilmaantuu neljä sapekasta, tahi melankolista, tahi muuten vaan jonninjoutavaa postausta;) nii seikka on saletti.
Noh, jokatapauksessa intouduin lukemaan kun mikään muu ei kiinnostanut.

Aloitin rupeaman viimeistelemällä Perillisen, kuten aiemmin hehkutin, oikein hyvä opus! Vielä loppumetreillä tuli muutama ylläri.

Jatkoin Ville HaapasaloEt muuten tätäkään usko... kirj K.Röyhkä
Tämähän on jatkoa edelliselle joka kyllä pitää jostain etsiä, hyvin kirjoitettua, uskomattomia tarinoita ja kuitenkin samalla erittäin silmiä avaavaa luotausta venäläisestä mielestä ja ajatuksenjuoksusta. Outo, mielenkiintoinen maa. Ja niin helvetin iso!!!

Otin väliin unet ja aloitin toisen kirjan. Ken Folletin Kaikki langat käsissä


Kirjassa on erittäin mielenkiintoinen rakenne: kaikki tapahtuu yhden päivän aikana ja ne selostetaan tunti kerrallaan. Seiskyt-luvulle sijoittuva jännäri, mukana poliitikkoja, rosvoja, liike- ja sanomalehtimiehiä. Hyvä juoni.

Otin taas pikku unet ja palasin Haapasaloon jonka kanssa menikin sitten aamuun asti.

Repulta tuli kortti Lanzarotelta, kiitos. Voisin haluta noita laavamaisemia katsastella, varsinkin nyt kun on kylmää, pimeää, liukasta ja.........kylmää.


Sus'

7 kommenttia:

 1. Varo, ettei Batman tuu syömään sun ruunepereja ;) Sillä on niihin himo, m'oon melkein nähny :D

  VastaaPoista
 2. Laitan ruuneperit jemmaan, vatsaan!!!!

  VastaaPoista
 3. Ikinä en oo lukenu yhtäkään Ken Follettin kirjaa, mutta sen kuva oli mulla töissä silmänilona pöydän tason reunassa. Tämä kuva:
  https://evert.meulie.net/wp-content/uploads/2017/07/ken-follett-278x400.jpg

  Joku oli sen heittäny roskiin sillävälin, ku olin pitkällä sairaslomalla >:(

  VastaaPoista
 4. Neulansilmä on yksi parhaista jänäreistä mitä olen koskaan lukenut. Jos keskiaika ja reipas rakkaustarina ym kiinnostaa niin Taivaanpilarit on todella hyvä!! Siitä on tehty sarjakin, kaikkea kieroa kirkonmiestä ja muuta kivaa juonittelua;D

  VastaaPoista
 5. Haapasalo on suosikkini <3

  VastaaPoista
 6. On lukenut joskus sata vuotta sitten Folletin kirjan ja muuta en juuri muista, että se oli hurjan hyvä, oiko ollut tuo Neulansilmä. Hyllystä löytyisi Folletin Vaarallinen muisti, pitääkin ottaa se lukuun.

  VastaaPoista
 7. Luin just Villen uusimman: Junamatka Moskovaan. Uskomatonta, jos on totta :)

  VastaaPoista

Jätä puumerkki.. .