Runontapaiset kirjoitelmat

14. joulukuuta 2017

LAPASET!!!! +puutaheinää

Iiiiikkk!!! Olisittepa nähneet mut postilaatikolla about 30 min sitten:

  -Mitäs, iso kirjekuori...??...ooooh...Pöllöpostia!! LAPASET!! ;D

Siis ihan ääneen päästelin, olenkin jo odotellut, pitkään aikaan mitään näin paljoa, luulin et ens viikolla. Kyllä jännitti avata paketti, maltoin kiivetä sentään sisälle. Paketista paljastui:

Uiiiih!!!! Kiitos Pöllö, iiiihanat, paljon hienommat kuin olin kuvitellutkaan. Kaikki niin kuin tilasin eli sinivalkoiset ja nyöritupsuilla!! Ajoitus oli loistava sillä peukalot alkoivat vastaavista edellisitä jo irvistellä ja kun tässä ehkä oikea talvikin saattaa tulla niin näissä ei Su'en käpälät palele!! Sopivat kuin....lapaset käteen;D ja kortti oli hitsin hieno, tuli heti jouluinen tonttuolo=) 

Pöllö oli kirjoittanut että jos ei kelpaa niin laita takaisin, hän tekee uudet???? Sekaisin on Pöllö jos luulee että näitä päästän edes silmistäni milloinkaan!!!! Kellään ole näin hienoja!! (ja jos on niin pidä omana tietonasi!!, heh..)Repun joulukalenterissa oli kirja-arvoitus johon tarjosin vastausta Michael Palmer - Sivuvaikutuksia. Lääkkeillä on, pyöräilylläkin kun kääkletin, lähes kaikella tuntuu olevan. Mutta tuli mieleen että on yksi asia jolla on aivan sataprosenttisen varmasti sivuvaikutus, ei vaan voi olla olematta. Nimittäin kirjat! Lehdet! Kaikki sivuille painetut sanat! ;DD

Lisää ääliömäisiä vitsejä eli puuta&heinää:

Mikä näistä leimahtaa lauluun kaikista helpoiten?

a) Talitintti
b) Hömötiainen
c) Pukkutintti
d) Viherpeippo 
(tuleva Sannipeippo, nimenmuutos lautakunnassa)

Mustempaa huumoria:

Mikä on Etiopian kansallislaulu?

Twisted Sister -Stay Hungry

Ah, oli hyvä päivä, ennen lapasyllätystä tapasin divarissa käydessä Sannin!! Tosi kaunis ja ihana! Kysyin mistä oot kotoisin, ehdotin viroa mut vastaus oli saksa. Puhui suomea liki virheettömästi, oli ollut suomessa kaksi ja puoli vuotta:o, en ikinä oppisi saksaa samalle tasolle moisessa ajassa. Ihastuin hulluna, sorautti ärrää, oli huumorintajuinen ja kaikkee!!!<3<3 
Ihastus päivässä pitää masennuksen loitolla=)


Onnellinen lapastelija,

Sus'
Elämä on ajoittain so wonderful!! With You=)

15 kommenttia:

 1. Oi voi, miten kauniit kirjoneulelapaset on Pöllö sinulle neulonut. Kateeksi kyllä käy. Minäkin neulon, mutta kirjoneule ja minä emme ole ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minen noista neuleista ymmärrä mutta lapaset on parasta!!

   Poista
 2. Sievät on lapaset :)

  Kuka on Sanni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artisti-Sanni oli. Nyt tämä, edellisenä päivänä ensimmäistä kertaa mun kantadivarissa käynyt Nuori nainen tuli sinne kun olin ollut vartin, pölähti sisään ja puhui murtaen suomea ja jotain Kafkaa raahas mukanaan. Siinä kirjaa tarjos, ihana kaksseiska ? Kuulin puheesta ettei ollut suomesta, kysyin mikä sun nimi? sanoi Sanni, hieno nimi intouduin ja selitin Sanni-innostukseni seitsemän kuukauden vaiheet. Kysyin mistä olet, virosta? -saksasta.

   Poista
  2. Jupistiin pitkät pätkät kaikenlaista joutavaa ja minähän menin ja ihastuin korviani myöten tähän saksan lahjaan naiseudelle, uih!! Toivottavasti törmään häneen uudestaan, tunne sydänalassa oli mitä mainioin=)

   Poista
  3. Sekä llaulaja-Sanni? Yhtään laula en ole ikinä kuullut, varmaan ihan ok ihminen. Ei kai niillä yleensä pissi nouse päähän :P

   Poista
  4. Nyt on Kissi ihan kahvilla. Siis saksalainen nuori nainen jonka nimi on Sanni. Suomalainen ent sähkönsinisillä hiuksilla varustettu nykyään vihreät, on hänkin ihana, kunntele sellainen biisi kuin Prinsessoja ja astronautteja, ei oikein voi olla tykkäämättä

   Poista
  5. Mä en kuuntele SuomiPoppia ollenkaan.

   Poista
 3. Pöllö punastuu ja kiittää kiitoksista. Ja on hyvillään, että ovat sopivat - pitäisi olla lämpöisetkin, kun nehän ovat oikeastaan kaksinkertaiset :)
  Sivuvaikutuksista puheenollen (niitä muuten Pöllöllä on; iltaisin kun kourallisensa ottanut, on kuin olisi humalassa... oikeasti ei kyllä kiva) niin käsitöiden tekemiselläkin on sivuvaikutuksia. Niihin jää koukkuun ja tosi pahasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Pöllö on hyvä ja keskittyy! Jos kerran lääkkeet aiheuttavat pakollisen humalan, miksi et humalan alkaessa mene sängylle, nojatuoliin, pidä silmät kiinni tai katso jotain late lammasta tv.stä ja vain ole?
   Oen sen humalan noin tunti-kolme lepoasennossa, jos tajuissaan niin mahdollisimman mukavaa ympärisitöä, musaa, videoo. Älä tee mitään! Ole. Pöllö, helwetin... =)

   Poista
 4. Wau mitkä lapaset 😍. Pöllö on kyllä eri taitava!

  VastaaPoista
 5. LaiskiaisPossu: Jee!!!

  VastaaPoista
 6. Just hienot. Pöllö osaa. Nyt vain pakkasia toivomaan.

  VastaaPoista

Jätä puumerkki.. .